Jeg valgte å kalle dette grillprosjektet -Le Chef d’Oeuvre du boeuf, altså biffens mesterverk. Ja, helt riktig, den sjyen som er igjen etter bakingeniovnen, den lager man saus av
Grilletytrefile. Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, KulinariskAkademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Dette kan du gjøre både i panna og på grillen. Tidligere har jeg lagt ut en oppskrift på biffbulgogi her i bloggen, i dag forsøker vi oss på koreanske svinekoteletter
Grilletaubergine. Spesielt lam, men også en god biff. Og som så mye annet så er det kjempegodt sammen med sprøstekt bacon - topp formen med et par skiver før du setter den iovnen
Her grillesaubergineskivenei stedet for å stekes. En spiseskje god granateplesirupfiksabiffen. Smaksfest med silkemykaubergine og syrlig valnøttfyll fra Tyrkias naboland i nord