Dette er en klassisk engelsk rett, bestående av lam og grønnsaker og med et potetlokk på toppen. Lammekjøttdeig er ikke lett å få tak i, så etter noen uker med leting sendte jeg mail til "min" Meny-butikk
Lammet ble servert med sprøe, røkte grønnsaker, kanskje middagens største suksses(. Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Og så er det å vente noen måneder, tilpåskelammet kommer. Til nå har det vært endel frosset lammekjøtt å få, men nå er det ferske, deilig nyslaktede lammet her
Server med gode grønnsaker og trøffelpotetpuré. Tilberedning. Ingredienser til 6 personer. 2 ss Rødvinseddik, pluss litt mer til øsing. 4-5 stilker fersk rosmarin. 4 ss Olivenolje til baking og steking. 2 ss Rødvinseddik, pluss litt mer til øsing. 4-5 stilker fersk rosmarin. 4 ss Olivenolje til baking og steking