Som grønnsaker i denne gratengen valgte jeg å bruke neper, mais, løk og sjampinjong, men du kan bare bruke de grønnsaker du måtte ønske eller du har tilgjengelig
Da må man være litt smartere, for grønnsaker kan lett kamufleres i middager – spesielt gratenger. Jeg får en del spørsmål om hvordan man kan spise mer grønnsaker i hverdagen utenom salater – det er visst noen, spesielt menn og barn, som trenger litt tips her
Jeg spiser stort sett de samme matvarene til frokost, lunsj og middag - dvs kesam/bær/frukt/shake med en fettkilde til frokost, kylling/egg og salat til lunsj og fisk/kjøtt, grønnsaker og potet/ris til middag
6 store poteter. 1 squash. 1 løk. 500 gram karbonadedeig. pepper. salt. 1 dl vann. 200 gram soyaost. Skjær potetene i tynne skiver, og legg de i et jevnt lag i en langpanne
Jeg har hatt grønnsaker og potet i selve gratengen. Tilsett gjerne flere eller andre grønnsaker som f. Inspirert av Siws matblogg har jeg videreutviklet min egen pølsegrateng