Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stekte potetbåter eller søtpotetmos smaker godt til entrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig
Servert med en smaksens god saus, ovnsbakte poteter & grønnsaker og Amarone i glasset ♪♫. Skjær indrefileten i skiver, legg svinefileten på tallerken, med varme grønnsaker og server sausen ved siden av
Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin
Gni inn lammelåretmed salt og pepper. Krydre med salt og pepper og rosmarin. Hell kraften fra langpanna over i en kjele og tilsett majsenna sausjevning
Du kutter løken opp i ringer eller båter, skreller gulrøttene og deler dem opp- så tar du både gulrøttene og løken og legger i et stekebrett med litt høg kant, hiv også vannet oppi her (du kan også ha en liten skvett vin oppi nå, om du synes det er godt)
Helstekt svinefilet og blåmuggsky. Skjær det fri for hinner og klapp det tørt med tørkepapir. Når kjøttet nærmer seg ferdig, har du blåmuggost i terninger oppi stekepannen sammen med kjøttet
Saftig lammelårmed tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Jeg syntes det var litt kronglete å skjære fine skiver av lammelåretmed beinet i, og fant dette tipset på nett som jeg gjerne vil dele videre
Hell over rapsolje og krydre med salt, pepper og timian. Sett tilbake i ovnen sammen med fiskeformen. Så kan jeg endelig spise favorittfisken min igjen Man skal jo helst ikke spise torsk i måneder som ikke har bokstaven R i navnet, men nå er det oktober og fritt fram heldigvis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.