Kaken er glutenfri, og oppskriften og bildet er hentet fra boken «Bak glutenfrittmed Ulrika». Denne kaken er en gammel gjenganger men hvetemelet er byttet ut med mandel- og kokosmel
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Jeg har merket at mine norske venner har tendens å kalle dette brødet for formkake eller banankake, men av en eller annen grunn er det altså ikke kake oppi mitt hode
Mandelmelet stjeler mye mer væske enn hvetemelet gjør så dersom man vil kan man erstatte litt av mandelmeletmed hvetemel for en enda saftigere kake men husk da å ta høyde for karbohydrater og gluten
- Toppes med rørte bær, yaconsirup, granateplekjerner/bær og hakka nøtter. Eller pannekaketårn. Pannekakene metter godt og hvilket tilbehør man vil ha velger man helt selv, men min favoritt er rørte bær, yaconsirup, hakka nøtter og fersk frukt/bær
Det er veldig viktig at smøret er romtemperert for at disse kakene skal bli saftige. Send meg en e-mail med din adresse, så sørger jeg for at du får min nye bok i posten ganske så raskt
Skru ned til laveste hastighet, og tilsett mandelmel, bakepulver, natron , vaniljeekstrakt og kanel. Lagde noen skikkelig gode glutenfrie kjeks i dag, alle som kjenner meg vet jo at jeg er glad i søtsaker og gjærbakst
Den har struktur som vanlige hvetemelskaker, men laget på rismel og mandelmel. Ha i egg, mandelmel, rismel og bakepulver og pisk godt sammen til en jevn røre
Og det finnes ikke noe bedre enn luftige pannekaker og saftige kaker. Problemet mitt oppstod da jeg for en stund tilbake fant jeg ut at magen min hadde blitt uvenn med mine elskede glutenholdige karbohydrater
Den er glutenfri, melkefri, eggefri og uten tilsatt sukker pluss at den smakte veldig godt. Begynn medkakebunnen (det er mange ingredienser , skulle du ikke ha alt kan du sikkert bytte ut noe eller ta mer av noe annet)
Saftig gluten- og sukkerfri pærekakemed mandler lager du enkelt med desse ingrediensane. Bland dei tørre ingrediensane og ha dei i røra sammen med melk og kesam