Jeg har laget tidligere en kokos ogrømmekake som jeg synes er veldig god. Og jeg hadde rett (synes jeg selv), ihvertfall da jeg la til en sjokoladesmørkrem på toppen
bruk gjerne laktosefri fløte og kremost for laktosefri variant. Når du baker til noen med cøliaki så husk på å være nøye med at alle ingrediensene må være glutenfrie, og at kaka ikke blir forurenset av glutenholdig mel du har på kjøkkenet
GA_googleAddAttr("Tag", "laktosefri"). Det er alltid kjempehyggelig når man får servert spesialtilpasset mat, men kakerog desserter er det få som tør å prøve seg på
Denne er ogsåglutenfriog med laktosefri kremfløte blir den enda mer allergivennlig. Denne kaken forsvinner fort og mest sannsynlig først om du er flere å velge mellom
Du kan også bruke laktosefri kremfløte, viss vedkommande toler mjølkeprotein. Den er både glutenfriog mjølkefri viss du brukar mjølkefri sjokolade, og droppar kremtopping