Jeg tok ikke sjansen på at den ekstreme hold in-effekten skulle miste grepet midt i folkehavet og tok heller en strømpe jeg hadde fra før, den raknet før vi dro hjemmefra, etlite sår nederst ved foten, men jeg tenkte at jeg tar denne for laget, for selveste kvinnelandslaget i dag, de andre som kanskje er stresset og føler de ikke har rukket og mestret nok før denne store dagen, de skal få se på meg og min fot og sukke tilfreds for seg selv i visshet om at de i alle fall ikke har raknet strømpebukse før første korps har passert i skoletoget
Det jeg gjør er å gi poteteneetlite oppkok bare før du hiver di i formen ☺. Perfekt som varmrett til koldtbord med salat av basilikum, sherrytomater og rødløk
Buffet og koldtbord er populært som byr på noe smakfullt for alle og enhver. Dessverre er det ikke noe garanti for sommervarme, så da må jeg ty til sydligere breddegrader for å sikre meg nok varme
Jeg har tidligere laget mini focaccia og vært fornøyd med disse, men jeg lurer alltid på hvor lite mel man egentlig trenger å bruke før det blir for lite
Du lager akkurat så mye eller lite du ønsker, og det fungerer like fint om det er du som står for all matlagingen eller du skal ta med deg noe til felles koldtbord eller noe du selv kan spise om menyen dit du kommer ikke er så vegetarvennlig
Karbonadene serveres med poteter hvis du ønsker det, men gulrøtter delt i staver, kokt nesten mør og siden fått surre litt i olje på stekepannen og fått etlite dryss av salt, smaker utrolig godt sammen med karbonadene og humusen
ettlite glass marinerte soltørkede (cherry)tomater. fersk oregano, en liten håndfull. Tradisjonen tro serverer jeg koldtbordpåettermiddagen, så nå har jeg begynt å fylle fryseren med godsaker
Etlite brød med mye smak. Brunch, Foccaciabrød, Gjærbakst, Koldtbord, Kveldskos, Tilbehør, Vegetar. En av dere fantastiske lesere ønsket seg oppskrift på grov foccacia
Disse grønnsakene har godt av etlite oppkok. Lag glass med ulike grønnsaker, sylteagurk eller selleri og server de sprø og syrlige grønnsakene som topping på brødskiva, til middagen eller som del av etkoldtbord
Faktisk er denne nesten etlite unntak for meg, for i denne salaten har jeg brukt grønne blader. Eller sett den påkoldtbordet sammen med masse annet deilig
Maten ellers var etlitekoldtbord, med bl. Det var en halvgrov variant jeg hadde funnet oppskrift på, der man også skulle tilsette litt ulike korn/frø, men jeg brukte bare solsikkekjerner