Mest fordi dressingen blir luftig pga. til glede for alle som ønsker å gjøre det samme. Fløtebasert portvinssaus, kokt på innmat og sjy (se oppskrift lenger ned)
olivenolje tildressinger og slikt, og rapsolje, solsikkeolje osv. Sennep- har ofte flere typer, men fin i dressinger, selvsagt med noen grovkvernede pølser og så er det godt å røre ut majones, sennep og litt hvitløk hvis du skal lage en god sandwich
DRESSING. Det som gjorde denne salaten ekstra god, var en bit tørt rugbrød skåret i tynne skiver og ristet i brødristeren slik at de tynne skivene ble helt sprø - kjempegodt til salaten
Ta vare på disse og spar dem til lunsj dagen etter. Skinkepai med grønn salat. Kjør alle ingrediensene til paideigen i food-processor, eller smuldre smøret inn i melet og bland alt godt sammen ved hjelp av hendene
Ta vare på disse og spar dem til lunsj dagen etter. Skinkepai med grønn salat. Kjør alle ingrediensene til paideigen i food-processor, eller smuldre smøret inn i melet og bland alt godt sammen ved hjelp av hendene