Jeg synes majones blir litt fet i smaken og valgte derfor å bruke en lett cremefraiche. Etter å ha vært på studietur i Windsor og spist en del pubmiddager hvor så og si alle rettene ble servert med coleslaw var det på tide og teste ut en oppskrift fra Pølseveven jeg har hatt liggende lenge
Uansett opphav, et lite avbrekk fra «norske» kjøttkaker i brun saus. Jeg har tatt litt forsiktig i, så dersom du er veldig vant med cumin kan du nok hive oppi en teskje til
Ha i hvitvin og la det koke litt inn, ha så i sennep, fløte og cremefraiche. Smak til med salt og pepper og hell sausen over de ferdige kyllingfiletene før servering
Eddik, sennep, cremefraiche og sukker røres sammen og helles over silda. cremefraiche eller rømme. I nærmeste supermarkedet kan man finne ferdig saltet eller marinert sildefileter som man selv kan legge i vann eller melk for så å lage verdens beste saus eller marinade til