og gjerne en ekstra klatt medcremefraiche. og prikk bunnen med gaffel. Server med en grønn salat. Stek kjøttdeig/karbonadedeigog bland inn tacokrydderet
Ha egg, fløte og cottage cheese/kesam/cremefraiche i en bolle og visp lett med en visp. Del paien i stykker og legg stykkene i en matboks sammen med noen grønnsaker, perfekt matpakke
Galette er en flat pai som har sin opprinnelse i Frankrike og lages vanligvis med søtt fyll. Stek løken på middels varme noen minutter, ha i kjøttdeigen, knus den med et egnet redskap og stek til den har skiftet farge
Hakk løken og stek den sammen medkjøttdeigen. Jeg serverte paienmed ovnsbakte grønnsaker, som du steker sammen medpaienog en helt herlig tyttebærsaus ✿ Den kan også serveres uten noe ekstra tilbehør
Topp med skivet tomat, jalapeño og revet ost. Smør en ildfast form med smør. Brun kjøttdeigen i matolje. Bland egg ogcremefraicheog hell det over karbonadedeigen
Så her er oppskriften på en god pai som jeg "originalt" kaller Taco-pai. Fyll så den ildfaste formen (den forstekte bunnen) medkjøttdeigog eggblandingen