Scampien blir bare bedre om du lar den marinere noen timer. Mariner scampien i en halv time eller mer. Ovnsbakt scampi med hvitløk og appelsin Save Print 4 porsjoner Author. Forrett, tapas Ingredients 300 g rå scampi, rensket ½ appelsin, kun saften 3 fedd hvitløk, tynne skiver 1 ss mangochutney 4 ss olivenolje, mild type 1 ts karri 1 ts paprika ½-1 ss chilipulver Instructions Bland alle ingredienser sammen, smak til hvor mye chilipulver du vil bruke, styrken varierer veldig på de forskjellige chilli typene. 300 g rå scampi
scampi i chilli (fra Sjøveien), soyasaus, rømme og østersaus. 1/2 frisk chilli. 1/2 frisk chilli. Det behøver ikke være så komplisert å spise fisk i hverdagen
Scampimarinert i sitron-olivenolje frisk crispy salat paprika agurk cerrytomater basilikum pinjekjerner vårløk Jeg spiste dette med en yoghurtdressing med mynte, dill, lime og litt chilli
Sjølv marinerte eg dei litt i kvitløk, chilli og soyasaus, men du kan også berre krydre dei godt. Krydre tint torskefilet(er) med grovkverna chilli, pepper og urtesalt