Marinertscampi med spicy mangosmoothie. Retten er laget etter inspirasjon fra Jeg syntes scampiene ser fantastiske ut der de bader i flotte farger og elegant komposisjon
Stek scampiene på høy varme i marinaden. Når scampiene er ferdige tar du dem ut av pannen, og deretter glaserer du noen tynne limeskiver i marinaden som er igjen i stekepannen
Marinertescampi. Aioli passer også godt som dipp til disse scampiene. Marinertescampi. 250 g rå scampi uten skall. 4 personer 250 g rå scampi uten skall
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi. Ingrediensene i denne retten gjør den rik på smak og scampien smelter på tungen
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi. Gjør klar en kasserolle og ha nok olje til å dekke scampiene, så er en fordel at kasserollen ikke er så stor så fyller du den halvfull med frityrolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.