Biffbourguignon ca 4 personer. Har du planlagt neste søndagsmiddag allerede. Hva enn du har på gang så foreslår jeg at du dropper det til fordel for denne franske forføreren
Ikveld har vi invitert til familiekveld med søsken ( svigersøsken ) og nieser og nevøer, barna får barnemeny ( pølse og pommesfrites ) og vi voksen skal kose oss med Elg Bourguignon, til dessert er det gele og vaniljesaus til barna og panna cotta til oss voksne
Ei venninne sa at det norske navnet var biff fra burgund, det sa meg forsåvidt heller ingenting. I orginaloppskriften skal man bruke rødvin, men det har jeg til gode å prøve ennå
Eg så for meg ein blodig biff med ein verdig saus. Oppskrift på boeuf bourguignon. Det var slik eg blei kjend meg boeuf bourguignon på ein bistro i Paris for aller første gong
1 kg biffkjøtt250gr. champignon 2 fedd hvitløk 2 Laurbærblad Timian, salt og pepper Kutt biff og bacon i terninger, stekes i panne (litt og litt om gangen). Smak til med timian, salt og pepper (”,) 1 kg biffkjøtt
Oksekjøttet som helst skulle ha litt koking forsvann ned i andre gryter, eller blei male opp til karbonadedeig eller vraka heilt til fordel for biffar og andre dyrare stykningsdelar
Biff med østerssaus. Boeuf Bourguignon. Det er også dette som etter det jeg forstår må være grunnen til at mat forener oss på tvers av kulturer og at de mest velsmakende retter, oppskrifter, råvarer og ingredienser spres over hele verden