Svineknoke kokes med erter og byggryn. I første omgang skal jeg prøve noen av suppeoppskriftene i kokeboken og begynner medbetasuppe/suppelapskaus for å se om den kan måle seg med dagens standard
Smak til med salt og pepper. Rustikk brød med ajvar og oliven. 1 røkt og saltet svineknoke, skyll knoken og legg i en stor kjele, fyll på med kaldt vann så vannet dekker knoken. 10 dl hvetemel, her kan halvparten mel og halvparten med durum hvete brukes. Stek i forvarmet ovn på 225 gr i ca 30 min 1 røkt og saltet svineknoke, skyll knoken og legg i en stor kjele, fyll på med kaldt vann så vannet dekker knoken. 10 dl hvetemel, her kan halvparten mel og halvparten med durum hvete brukes
Betasuppe, ertesuppe, knokesuppe, småsuppe og småmat. Vestfoldkokk Odd Ivar Solvold tilrår å sette til sides halvparten av krafta lagd på industrielt lagd svineknoke, og erstatte den med vatn, om du vil unngå saltsjokk
Etter å ha laget betasuppe, så hadde jeg en del rotgrønnsaker til overs. Jeg kjøpte derfor en svineknoke slik at det kan bli suppe med rotgrønnsaker til middag i dag