Denne undervurderte og rimelige griseknoken egner seg til mye mer enn å bare koke kraft og suppepå. Snikgjest serverer stekt svineknokepå enkleste vis som fingermat
Noen supper smaker best om vinteren, dette er en av dem. Legg det tilbake i suppen og varm opp. 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2). Servér med baguetter eller flatbrød 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2)
Avhengig av hva slags type svineknoke du kjøper, vann den ut på forhånd. Du får ikke mørere og mer smakfullt kjøtt enn det som sitter på bein, og ved langtidstilberedning er du garantert et mørt og saftig resultat
Vanligvis foretrekker jeg en saltet eller røkt svineknoke, men til denne kraften til raviolien er det greit å ha kontroll på saltmengden da den skal koke godt inn
Kjøttet smakte helt nydelig og var utrolig mørt, blir ikke siste gang jeg kokersvineknoke. Det er stor forskjell på strørrelser på grønnsaker så det er vanskelig og si nøyaktig hvor mye du skal bruke av hvert slag
Kok opp og la ertene småkoke minimum to timer sammen med svineknoken, løk og sellerirot. Tøm av skyllevannet, skyll ertene én gang til under rennende kaldt vann, før de legges i kokekjelen med vann
CROCK-POT - Er en elektrisk gryte, som koker maten på lav varme over lang tid. Har du ikke så stor Crock-Pot kan du kokesvineknoke i Crock-Pot kjelen med løk, krydder, laurbærblad og noen gulrøtter
La knoken småkoke i to timer. Oppskrift på flatbrød finner du her. God, sunn og rimelig hverdagsmatMange spise grønnsakesuppe med rotgrønnsaker, buljongterning og kjøttpølser