Bayonneskinke oppskrifter

Stekt ris med bayonneskinke

Stekt ris med bayonneskinke

200 g bayonneskinke, i biter. Bland egg og ris sammen og tilsett 200 g bayonneskinke, 2/3 grønn paprika og 1 rød chili. 200 g bayonneskinke, i biter
Restegryte med bayonneskinke ✿

Restegryte med bayonneskinke ✿

Har igjen bayonneskinke etter helgen og det er ypperlig restemat,. Mandag og restedag ♫. Har igjen bayonneskinke etter helgen og det er ypperlig restemat,
Tomatsaus til svinekjøtt.

Tomatsaus til svinekjøtt.

Til røkt Bayonneskinke passer det godt med tomatsaus. Til røkt Bayonneskinke passer det godt med tomatsaus
Bayonneskinke

Bayonneskinke

Legg bayonneskinken i en gryte og hell kaldt vann over så skinken blir helt dekket. Saus til Bayonneskinke)
Bayonneskinke med ananas

Bayonneskinke med ananas

Skinkeskivene til denne retten må ikke være for tynne. La ananasringene renne godt av, før de anrettes vekselsvis med skinken på et fat
Smørbrød med ribbe, rødkål og eplesalat

Smørbrød med ribbe, rødkål og eplesalat

Har du ikke svineribbe, kan du bruke skiver av stek, bayonneskinke eller kokt skinke. Jeg gjør et forsøk på å tømme fryseboksen for tiden, og som vanlig dukker det opp noen små overraskelser - slikt som en bit med svineribbe
Risotto med gresskar

Risotto med gresskar

Prøv denne risottoen med rester av kalkunmiddagen eller med bayonneskinke til. Godt nyttår, kjære lesere
Smakelig skinkegryte

Smakelig skinkegryte

Lettvint og smakelig er denne skinkegryten, her kan du bruke som jeg har gjort, en skinkeboks eller du kan bruke resten av en bayonneskinke
Osteterte

Osteterte

Smakfull osteterte som egner seg meget godt til spekemat, bayonneskinke el. Smakfull osteterte som egner seg meget godt til spekemat, bayonneskinke el
Søppelmat på alle fat

Søppelmat på alle fat

600 g kokt svinekam (bayonneskinke er sikkert også fint). 600 g kokt svinekam (bayonneskinke er sikkert også fint)
Ertesuppe og pannekaker

Ertesuppe og pannekaker

150 g lettsaltet sideflesk eller røkt svinekam / bayonneskinke. Ta opp knoken og skjær av kjøttet og ha tilbake i suppen