Sørg for at det ikke kommer noe plomme i eggehviten, ellers blir det dårlig med stivpisking. Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren
Skill eggehviter fra eggeplommen, og ha eggehvitene i en foodprocessor med visp. Den originale oppskriften er imidlertid med kremost, og da ble nerden vekket i meg
Hornene er sykt gode, og inneholder proteiner fra både ost, eggehvite og kesam. Spis dem som de er, til frokost, lunch og kvelds med pålegg, eller som tilbehør supper, salater og gryteretter
Er du i gang med en spontanbakstmed makroner, går det an å skille eggehvite/eggeplomme, og sette bollen medeggehvite litt varmt en stund, til du har ca romtemperatur
Ikke at man trenger en gyldig grunn for å spise sunn bakst, men det er tross alt lillelørdag. Stivpisk eggehvitene til de er helt stive og vend forsiktig inn i sjokoladerøra med en skje/slikkepott
Man skulle tro det var vanskelig å holde seg unna fra å smake på baksten underveis, men jeg besudlet bare alt med hvetemel så var det uaktuelt å smake på noe uansett haha
Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag