men her er bilder fra første brødbakst i bakerovnen. Nå er dette noen uker siden,. Her har jeg fyrt noen timer, og det har gått ca en time siden siste fyring
Til den glutenfrie deigen ble det en ferdigmix som jeg tilsatte 1,5 dl havregryn og ellers fulgte anvisningen på pakken, å de var nydelige (ikke alle som er det, men denne pakken var veldig god). 1pk tørrgjær. 1pk tørrgjær
Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakst med ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekaker og brownies – blant mye annet fristende
Rundstykkene er saftige, proppfulle av fiber og protein, i tillegg til å være glutenfrie. 25-30 minutter Rundstykkene er saftige, proppfulle av fiber og protein, i tillegg til å være glutenfrie
Nå skal Bremykt Steke og Bake kåre Norges Beste Bakst 2015. Av flere hundre innsendte bidrag, vant jeg Norges Beste Bakst 2014 med min Saftige Eplekake. «Blant alle bidragene var det Tove Holters oppskrift på en saftig eplekake som stakk av med tittelen «Norges beste bakst» i 2014. Nå skal jeg få være med i juryen til Norges Beste Bakst 2015, og jeg gleder meg til å se alle de gode idéene som kommer inn. Fjordland står bak blant annet Bremykt Steke og Bake og konkurransen «Norges beste bakst», og dette innlegget er skrevet i forbindelse med et samarbeid jeg har med dem etter at jeg vant konkurransen i 2014
Baksten er tung og kompakt Siden glutenfribakst er vanskeligere å få til enn bakst MED gluten gjør at jeg anbefaler alle som IKKE har cøliaki eller plages veldig med gluten intoleranse, og bake MED gluten
Da er vinneren av Norges beste bakst trukket. Vinneren av Norges beste bakst 2015 er trukket. #norgesbestebakst #norgesbestebakst2015 #bremykt #bremyktstekeogbake #finalist #trengerhjelp #vote #stem #blogg #bakeblogg #bakebloggerne #side2 #side3 #nettavisen #hverdag #høst #barn #familie #andreplass #fornøyd #matprat #bakelyst
D Jeg er så glad for at flinke folk som Linda Stuhaug gidder å prøve ut forskjellige ting for å finne ut av gode oppskrifter uten sukker og som kan gjøres allergivennelige