Nystekte bollermed digg pålegg, finnes det noe bedre å komme inn til. Jeg startet med å blande alle de tørre ingrediensene med litt salt og kardemumme, og avsluttet deretter med å tilsette de våte elementene til slutt
Ny uke og nye muligheter - jeg startet uken med å bake noen supergode boller. Rør gjæren ut i lunkent vann (hvis du bruker tørrgjær skal den blandes i melet, men fersk gjær gir luftigere boller), rør inn melk og tilsett smeltet smør, sukker, salt og mel
Hvis du vil forberede deg litt, så baker du litt grovere boller på forhånd og tar med på turen. Bland de tørre ingrediensene i bollen, med unntak av rosineneVisp egget inn i melka og varm opp til nesten fingervarmtHa melk og egg i med de tørre ingrediensene og start eltinga
De er kjempegode med ost eller syltetøy på. Ha tørrgjæren i en stor bolle. Bland godt med en gaffel, press klumpene mot bollekanten for å få det til å løse seg skikkelig opp i melken
Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp. Tilsett så litt av melet og bland med en gaffel, tilsett litt til av melet før du tilsetter halvparten av smøret
Enkelt eltefritt brød med bygg. I henhold til Brødskala-kalkulatoren til Opplysningskontoret for brød og korn ender du opp med et halvgrovt brød med denne melblandingen
Legg hornet med spissen ned på et bakepapirkledt stekebrett. #horn #morshjemmebakte #gjærbakst #godtno #oppskrift #matprat #bakemamma #kjøkkentjeneste #mamma #matfoto #baker
stekebrett, på bakepapir, prikk med gaffel og sett til heving igjen til de er løse og godt hevet. Enkle å bake er de, òg, hvis du liker å kjevle bittelitt