Melet gir en veldig fin og god konsistens til baksten og det er utrolig godt å arbeide med deigen. Denne gangen bruka jeg sammalt havremel og finmalt hvetemel
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
De er kjempegode med ost eller syltetøy på. Bland godt med en gaffel, press klumpene mot bollekanten for å få det til å løse seg skikkelig opp i melken
Perfekte å ta med på jobb eller å ha liggende hjemme som erstatning for brød. Første gang jeg satte tennene i et av polarbrødene, tenkte jeg at det var seigt, omelettaktig og lite godt, men etter noen tygg og med riktig pålegg ble de raskt en favoritt
De er kjempegode med ost eller syltetøy på. Bland godt med en gaffel, press klumpene mot bollekanten for å få det til å løse seg skikkelig opp i melken
Den ene deigen medpolarbrød deler du i ca 9 emner (kommer selvsagt an på hvor store du ønsker, men skal de i matpakka kan det være greit å lage de litt mindre enn du vanligvis ville gjort) Rull de til boller og legg de på bakepapir. Rull de ut med kjevle eller press de ned med hendene til du får 9 like store “pannekaker”. Alt dette skal heves i ca 15-20 minutter før du pensler med vann og putter de i ovnen
Så, når hele familien har godkjent oppskriften - da mangler jeg bare å dele den med dere. Smør de ferdig stekte bunnene med dette og strø over pizzakrydder
) tiner for å er jo supre å ha med på tur eller som lunsj. ) del brødene i to å fyll med det du liker. Legg de på ett bakepapirkledd stekebrett og prikk de med en gaffel
Start med å blande det tørre sammen. Legg de på en stekeplate ikledd bakepapir, trykk små huller i deigen med en spisepinne eller lignende, og la de etterheve i ca 15 minutter. Stekes midt i ovnen i ca 7- 10 minutter, lurt å følge med da de ble stekte fort
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.