Det du trenger for åfermenteresurkål. gir et middels stort Norges glass surkål. I Norge er det veldig vanskelig å spise kortreist sesongmat hele året, men det du kan gjøre er å forlenge livet til det som er kortreist med fermentering slik at maten holder seg i månedsvis
Kan du male alle farger i en kål. Til tross for en del oppmerksomhet i media, er det egentlig ganske lite informasjon å finne om det fettløselige vitaminet, i allefall fra offisielt hold
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Det virker nesten som om grønnkål er en av tidenes hotteste trender innen sunn mat. Men nå finnes i de alle fleste matbutikker, og til og med økologisk - YAY
Kimchi er koreas nasjonalrett og er fermentert kål. Av ulike årsakerså har jeg havnet på det Koreanske kjøkken for tiden, og nå har jeg altså prøvd meg på Kimchi,
vannet av kålen- bare fantasien kan stoppe deg i dette prosjektet. Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trenger en fin fordøyelseshjelper til julemiddagene