Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn
Uansett, jeg ble overbevist da jeg smakte på denne, for den er supergod. For littsiden hadde bestevenninnenmin bursdag, og siden jeg hadde inviterttil lunsj hjemme hos meg, bestemte jeg meg kvelden før for å lage en liten kake itillegg
Kle en dyp langpanne eller stor kvadratisk kakeform med bakepapir og ha røren i. Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledningeri oppveksten
Altfor lenge siden jeg har lagt ut et nytt innlegg. Grunnen til det er at jeg har blitt glad i å bruke mine egne oppskrifter om og om igjen og har ikke fått vært i det kreative hjørnet
Jeg brukte oppskriftentil brytebrødet for å lage dette saftige og gode foccacia brødet. Kremost og kokosmelk gjør brødet ekstra saftig, mens soltørkede tomater, oliven, basilikum, salt og olivenoljetilførerdeilige og friske smaker
Ha røra i en stor, papirkleddlangpanne og stek den i ca. Denne kaka er ekstra saftig. Passer perfekt til barnebursdag, dugnader, avslutninger og andre feiringer
Nylig spurte en journalist om hvilkenmiddag jeg oftest vender tilbaketil. Jeg tenkte meg litt om og kom til at det står mellom to middager jeg foretrekker mere enn andre til hverdags
Hell deigen ut i en litenlangpanne kledd med bakepapir. Rør ut gjæren i vann og bland ifiberhusk. Bland mel, væske og oljen fra fetaost-boksen sammen til en smidigdeig
Lovte jo sist å komme med en oppskrift på KAKskiv (trøndersk for brødskive) så her kommer en selvkomponert brødoppskrift som jeg synes ble ganske så god
Halvgrov speltfoccacia med masse gode smaker. Her på østlandet får vivirkelig en forsmak av sommeren. I går tok vi en aldri så liten spontan avgjørelse og dro til dyreparken iKristiansand
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.