Jeg har også laget den av frukt te og usøtet rips- og rabarbarasaft med litt stevia. -). Jeg bruker som regel hvite chiafrø, også kalt salba, (disse er visst det nærmeste man kommer til hva løpere og krigere i alle chia-legender spiser) men alle slags chiafrø funker helt fint
Skal du mate en stor gjeng. Mulligatawny er en suppe som stammer fra India. Suppen er krydret med curry, noe som gir den karakteristiske indiske smaken
Jeg syntes heller ikke at jeg var den adelige starteren verdig, glemte stadig å mate den, brødene ble kompakte, rå og jeg tror mindreverdighetskomplekset mitt ble overført til melkesyrebakteriene slik at de ble helt handlingslammet
Kokossukkeret brues for å mate gjæren og vil gi et luftigere resultat. Ønsker du sukkerfrie boller kan du bruke feks sukrin, men dette vil ikke mate gjæren
Disse skal "rundvirkes "- strekkes fra kantene og legges opp slik at det blir et rundt brød. Dag 1-2. Dag 3-4. Legg den i en ren bolle, dekk med plastfolie og la den gjære i 1-2 dager. Dag 5-6. La den stå i romtemperatur i 12-18 timer. Noen oppskrifter krever likevel større mengder starter enn du nå har, så du kan bli nødt til å mate den med 2-6 ss mel og vann hver 4-6 time i et døgn eller så før du baker. Elt i maskin ganske lenge, 12-15 minutter. Snitt et rutemønster i deigen med en skarp kniv, sett dem rett i ovnen og la dem steke i 35-45 minutter på nederste rille. 2-6 ss mel. 4-6 time i et døgn eller så før du baker. 35-45 minutter på nederste rille
Jeg syntes heller ikke at jeg var den adelige starteren verdig, glemte stadig å mate den, brødene ble kompakte, rå og jeg tror mindreverdighetskomplekset mitt ble overført til melkesyrebakteriene slik at de ble helt handlingslammet
(Husk å mate surdeigen før du setter den kjølig igjen). Surdeigsbrød i gryte - En suksess. Ikke kna deigen, da vil du ikke få gode "heve-hull" i deigen, og det vil vil ha
Ha i hermetiske tomater, vann, fond/buljong og chilipulver. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd) er en vekst fra Andesfjellene i Sør-Amerika, det er kun frøene som blir brukt
Jeg gjorde det enkelt med å blande hvetemel og vann og mate den med påfyll hver dag i en uke. Når deigen har løsnet fra kanten og likevel er løs- da er den ferdig
*Grunnen til at jeg foretrekker å bruke daddelsukker eller kokossukker fremfor feks sukrin her er at jeg bruker sukkeret til å mate gjæren, og dermed får et bedre bakeresultat, særlig når jeg baker glutenfritt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.