Vi skravlet til laaaangt på natt. Nå starter jo snart påsken for fullt. Vi skal avgårde på butikken i dag for å handle inn alt vi trenger til de neste dagene før butikkene er stengt
Lag rundstykker i ønsket størrelse, og legg dem i en smurt form med litt mellomrom (det går også helt fint å steke dem på en vanlig stekeplate kledd med bakepapir
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Prøv også en annen hverdagsmiddag fra bloggen (trykk på bildet). Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele i sommer
På mandag testet jeg ut min sous vide maskin for første gang. Posene kokes på lav varme i fast temperatur og i flere timer alt ettersom hva som skal lages
Norsk. - Bland matolje og krydder og mariner kyllinglår/kyllingfilet i dette. Grill. - Mal opp blomkål, ha i en mikroform med smør i bunnen og smørdamp i mikroen
Jeg har sett mange oppskrifter på "hveder" de siste ukene, og det så veldig godt ut. Hveder er visstnok noe som i Danmark lages på den offisielle Store Bededag
Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon. Skal på BootCampen for 2 gang i dag - snakkes
GA_googleAddAttr("Tag", "dinners"). GA_googleAddAttr("Tag", "planked-fish-fillet-dinner"). A recipe from “The Fifty States Cookbook” published by The Culinary Arts Institute in 1977
Grilla tørrfisk hører Nord Norge til- selv om jeg har blitt servert det på Sicilia også. Men, det er ingen grilla tørrfisk som kan måle seg med den man får på Skarven i Tromsø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.