Skal på BootCampen for 2 gang i dag - snakkes. Dette er det jeg hadde i går i alle fall. Provencemarinert indrefilet av svin med ferske stekegrønnsaker, 1 råstekt potet og peppersaus på lettmelk ogvann med champinjon
Fluffy er virkelig en bra beskrivelse for disse lette,gode rundstykkene. For å få best og mest fluffy resultat er det lurt å elte deigen en god stund,i ca
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
"En av hverdagsretter hos oss, fra forrige uke. ''Meatballs are made from an amount of ground meat rolled into a small ball, sometimes along with other ingredients and are usually prepared and rolled by hand
) Oppskriften er hentet hos Eat Cake For Dinner, mange fristende oppskrifter der. Skift til eltekrok og ha i nesten alt melet, hold igjen litt for å justere deigen med
På mandag testet jeg ut min sous vide maskin for første gang. Den mye omtalte tilbredningsmetoden gjorde at jeg hadde skyhøye forventninger til resultatet
- Mal opp blomkål, ha i en mikroform med smør i bunnen og smørdamp i mikroen. Norsk. - Bland matolje og krydder og mariner kyllinglår/kyllingfilet i dette
Det var tegn til at der ikke lengre skulle drives handel og at kroer, bevertninger og lignende skulle lukke, så folk kunne gå hjem og hellige seg den forestående bededag og møte veluthvilte og edru i kirken neste morgen, som forordningen krevde
Denne helgen har gått så fort, og har vært så fin. De smaker helt fantastisk godt som tilbehør til for eksempel gryteretter eller supper, gjerne med godt smør på
Det blir nok ikke akkurat slik som de er vant med, men et par uramerikanske elementer har jeg prøvd å få med, for eksempel kalkun, grønne bønner, pumpkin pie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.