Denne kaken er laget i sukkerpasta. Øverste er glutenfri. Kaken er av nøttebunn med sjokolademousse og sjokoladekrem, de to øverste er sukkerbrød med pasjonsfruktmousse
) Jeg ville lage dem littfargerikesiden det nå endelig er vår og solen tittet frem i går. I går fikk jeg en ny «Cake Pops Scoop» og prøvde denne ut på nye cake pops
Om det er interessant med majones-oppskrift så siifra, jeg har bare laget det på slump hittil. Hei. Tilbaketiloverskriften – indigo var fargen på gårsdagens «treningsoutfit»
Konfirmasjonskaketil en gutt, med turkise og sorte detaljer. Sukkerbrød fylt med bringebærmousse laget av smakspasta, vaniljekrem, sjokoladebiter og krem
Som jeg skrev iforrigeinnlegg så har vi fått årets juletre på plass. Treet som vi nok en gang har vært ute i skogen og funnet, sage ned og få med oss hjem
Når man ikke kan spiseferdigprodukterpå grunn av cøliaki, allergi, mat intoleranse, man rett og slett ikke ønsker alle tilsetningstoffene som er iindustri mat, eller man vil spare penger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.