Enda en alt-i en-form-rett slik som jeg er så veldig glad i, den passer seg "nesten" selv, når klokken på ovnen plinger er maten ferdig og det er bare å sette hele formen på bordet, her er alt inklusive
Hverdagsaktivitet ute i det fine været, iførthøstensfarger. /inneholdersponsorlinker. Hei. Nå har det vært to travle dager med en del møter, deriblantX-life og Cappelen Damm – men, det er heldigvisveldighyggelige, givende møter som etterlater en del motivasjon, så det er bare å jobbe videre med innspill og idéer
Viville sette sammen en meny med høstensingredienser og farger. I løpet av uken har jeg og hundene vært på min barndomsgåd og funnet naturens skatter som vi skulle pynte bordet med
Hva som egentlig var forskjellen på den og meksikansk gryte er fortsatt littuvisst for meg. For alt jeg vet er den fortsatt populær hos folk, men her lager vi det selv som vanlig og det anbefaler jeg selvfølgelig alle andre å gjøre også
Her får du oppskriften på en deilig og frisk ostekake med oreokjeksbunn og appelsingelelokk. Jeg laget denne til Halloween, men den passer godt til de fleste frykteligefestligeanledninger
Gryterett med karbonadedeig, tomatbønner, løk, hakkede tomater og quinoa. Heisann, er fortsatt på etterskudd her men nå skal leverandøren sende meg en ny ruter så da kommer jeg nok snart på nett igjen
Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker. Hei. Vi har her brukt kjøtt fra oksehøyrygg da kjøttet blirveldig mørt og godt, men du kan fint bruke annet kjøtt eller la være å ha kjøtt ivisst du heller vil ha en vegansk gryterett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.