v=wpcom-no-pv". Any suggestions you might have as to what soft drinks and sodas I should present and memories you might have connected to the ones that will turn up here on Saturdays from now on will be very welcome – Ted
Ellers må jeg minne dere om at vi er godt inn i en ny måned med R i, og som dere kanskje vet er det ekstra viktig med vitamin D (solskinnsvitaminet) i disse høst- og vintermånedene
Please send me an e-mail and I will send you the prize. Check back on facebook tonight for another great give-away, this time it has to do with smoothies
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. Likar Lastar …. Kok gjerne tre-fire knokar (avhengig av kor store dei var, mine var rundt 1,3 kg) på same tid, det tek like lang tid, krev like mykje energi, og då har du middagar i beredskap. Dette er ein stor porsjon, som mettar 8-10 personar. Kok opp, og la det heile koke i 1,5-2 timar. ½-1 ts malt peppar. Det tek rundt 25-30 minutt, alt etter kor harde grønsakene dine er
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. Likar Lastar …. Hell over sprit, og la det heile stå i 10-15 dagar. Slå på spriten, og la det stå 10-15 dagar
More info about cake-pops in last years birthday post with princess cake here and car cake here. Ferry-cake, Cake-Pops and Cup-cakes with Fondant Flowers
Sett på ein kjele med vatn, og ha i nokre pepparkorn og to-tre laurdbær. Likar Lastar …. FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette
Send me an e-mail with your address and we’ll make sure you will get your prize. I was at the International Houseware Show last year and it was amazing – so many products for baking
Ikkje fordi eg ikkje unnar dei rabarbra om våren, men fordi eg og fotograf Marius skal ta rabarbrabilete til Digg-kokeboka neste veke, og då treng me alt me har av rabarbra
Princess cake, Cake-pops, & Princess Crown made from Steel Wire and Pearls. I think I dare to claim that I have upgraded my cake baking skills since last year
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. Likar Lastar …. 15-20 minutt. Slå over eggeblandinga, og bak frittataen i omnen på 190 grader i 20-25 minutt, til frittataen er ganske fast i midten
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. Likar Lastar …. Jonas i kantina på jobb brukar å lage ein utruleg god linsesalat med kokosmjølk og koriander, og eg berre elskar den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.