Den skal være ganske tykk, kok den innviss den er for tynn. Dette er en av de oppskriftene jeg alltid ha kikka på , og som jeg aldri har fått kokr pga manglende mengder med vin
Å kokeris på ordentligtyrkiskvis var det som tok meg lengst tid å lære. Men det tok heller ikke lang tid før osmanerne gjorde risentil en stjerne isitt kjøkken
Vintipset. Ingen kommentarer. Robert Vic er en god rødvin som passer meget godt til krydret mat. Krydderaktig smak - med middels fylde og god ettersmak
Og det er tid for å jakte den perfekte vinentil. Rype er smaksrik, men mager. Elg er ironisk nok detminstviltpregede kjøttet man kan felle i norsk natur
Det må være nok til fett til at de dekker lårene. Jeg har en stor fasinasjon for mat som skal legges ned i salt, fett, osv og oppbevares lenge før den skal spises
I går var det årets store tyttebærdag her i gården. Da svingte jeg meg og satte igang på kjøkkenet, først med å koke tyttebærsyltetøy, og deretter med å bake en krydderkake med tyttebær
Under tilberedningen av lutefisk dannes det en rekke kjemiskeforbindelser, deriblantlysinoalanin, som brukes irottegift (men som visstnok er helt ufarlig for mennesker)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.