Åkokerispåordentligtyrkiskvis var det som tok meg lengst tidå lære. Å skylle risen før du begynner hjelper ogsåtilå gjøre risenmindreklebrig, så gjør gjerne det til en vane når du lager denne typen ris
Dette pålegget ble tilfordi jeg ville lage et mildt og melkesjokoladeaktigsjokoladepålegg. Resultatet er et mykt og kremet pålegg som alle barna koste seg med til frokost på hjemmebakt grovbrød
Deretter kokes vørteren og humle tilsettes ved intervaller for åfå aroma og bitterheti smaken. Det å lage sitteget øl er ikke noen ny oppfinnelse her i Norge
Mye av den gode smaken sitterifettet, det fordeler seg finti kraften når det varmes opp igjen. Jeg kjente et lett anklagende “men hjelpes meg, er ikke du lege, da”- blikki nakken under prosessen, mens vi prøvde åfinne ut hvilkenvei et eventuelt hode hadde sittet, og hvilkenveivingene skulle peke
Under koking av kraft dras de gode smakene som er igjenpåbein, fett og sener ut i vannet. Istedenforå kaste bein og brusk, er dette perfekt åkoke kraft på
Å ha kokte egg tilgjengeligi kjøleskapet gjør det litt lettere å planlegge måltider. Jeg har alltid lært at man skal koke opp vannet før man legger i eggene, men utålmodige meg har ikketidtilå vente på det – og det er ikkenødvendig heller
Sil kraften gjennom en finmasketsil, og fjern fettlaget som legger seg på toppen ved å legge et kjøkkenpapir over, eller fjern fettlagetnår kraften er helt kald og fettet har stivnetoppå
Åkoke poteter er ingenvanskelig sak. Resultatet var en meget hard og ikkesåveldig god potet. Det var på jobb for noen årsiden, og jeg skulle koke poteter for en jeg jobbet sammen med
Etter å ha snakket ris med ei som hadde levd store deler av sittliviafrika og min stefar som er kokk, fant jeg ut at risikke bare er ris, og at den slettes ikke skal kokesslik det stårpå pakken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.