I dag reiser jeg til Spania på hemmelig tokt…. Skal se etter steder som kan egne seg til retreater fremover og tenker at det er slettes ikke verdens tristeste jobb, tvert i mot
Figs & superfood energy bar. I går reiste jeg til Spania på hemmelig tokt. Kan ikke nevne for mye, men kan røpe at jeg er å besøker nye steder som jeg tenker å sette opp retreat på
Her er det mye godt å bli fristet av. Elt godt sammen for hånd eller i kjøkkenmaskin. 1-2 fedd hvitløk, knust. Fjern plastfilmen og la brødene steke i 45 - 60 minutter alt etter hvor stort brødet er. 1-2 fedd hvitløk, knust
Mens nuggetsene står i ovnen, tar du kikerter og sorte bønner i en kasserolle (hell ut laken og skylldem godt i kaldt vann først) Varm opp på middels varme og rør innimellom
I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat. Smaksrik fisk i form – Nok til 2-3 stk. 2-3 stykker hvit fisk. 2 håndfuller eller 1 boks cherry- eller perletomater. 1-2 chorizopølse. Sett ovnen på 180-200 grader. 2-3 stk. 2-3 stykker hvit fisk. 2 håndfuller eller 1 boks cherry- eller perletomater. 1-2 chorizopølse
cirka 400-450 gr. Kjevle ut til til tykke leiver cirka 2-3 mm, og stikk ut runde kaker i asjettstørrelse. Takken skal ha middels varme – hos meg ble de stekt på 6-7 og maks varmen er 8. cirka 400-450 gr
Man kan jo i utgangspunktet ha det til både frukost, lunsj, middag, kveldsmat, mellommåltid eller kva det måtte vere - så lenge porsjonen og gjerne toppingen er stor nok
Om det å leve så "sunt" at det ender opp med å være usunt for kroppen - fysisk og psykisk. Bloggen er en ren hobby, og havnet naturlig nok godt ned på lista
Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker. Ta kotelettene opp av marinaden, grill dem i 2 - 3 minutter på hver side, og la dem deretter hvile
Perfekt om du er sulten/sugen, men har lyst på noe søtt og godt i stedet for et “ordentlig” måltid. Dette er en nydelig næringsrik sjokolade & mandel mousse/pudding
Sunt og godt hverdagsbrød. Tilsett de andre ingrediensene og bland godt. Men å lage denne brøddeigen er gjort på 1-2-3, og det er hverken brukt gjær eller hvetemel
Det er jo et vakkert synOppskrift4 dl kefirmelk1 dl vann25 gr fersk gjær1,5 dl finmalt rug3 dl sammalt hvete1 dl utvannet helgryn2 ts salt 1 ss mørk sirup1,5 dl solsikkeolje1-2 l hvetemel. 1-2 l hvetemel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.