Gni oksehalene inn med tomatpurèSett dem inn på et bakepapir i forvarmet ovn, 200*Fres gulrot i biter sammen med stangselleri, hvitløk og løk i litt olje
Fordel kakoen i kopper og server med mini marshmallows. Endelig har snøen kommet i Bergen. Det har snødd og snødd i løpet av natten, så da jeg våknet i dag var det masse snø ute
Denne gangen var det fra ei av mine mange tanter som tidlig på -60 tallet kom med et forslag til fornyelse innen utnyttelse av dette utmerkede råstoffet som heter fiskerognSLIKDu tar en fersk stor el to mindre rogn, margarin i stekepanne, varm godt opp, ikke brenn fettet
For noen år siden tok jeg noen grep for å spise mer grønt. Jeg har vel aldri levd direkte usunt, men som for veldig mange andre gikk det lenge veldig mye i pasta, stekt kjøtt, ris og den slags uten altfor mye annet til
Men for at den ikke skulle bli for vinterlig la vi inn noen stekte squashblomster. I går morges søkte jeg for moro skyld på youtube etter den lille landsbyen Castiglione Faletto, i Piemonte, som vi besøkte for noen år siden
Dette er ei gladmelding. Trass i at baljane som eg i fjor dyrka jordskokk i har vore botnfrosne i vinter, er jordskokken som har lege på vent nedi der gode som berre det
Jo lenger jo bedre, pleier å lage dette tidlig på formiddagen eller dagen før. Deretter rører jeg inn litt og litt saus i kålen(lager alltid for mye saus)
Har du fortsatt epler på trærne. Rens chilien for frø og hinner og hakk den fint. Å hermetisere gir oss muligheten til å ta vare på og forlenge vår norske fruktsesong
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.