400 g
kyllingkjøttdeig 2 ss tomatpuré 1 brokkoli 3-4 frosne spinatputer 1/2 rødløk salt, pepper, paprikapulver, cummin, ingefærpulver en neve revet gulost noen skiver pepperoni
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Han ønsket seg blomkålsgrateng med skinke til middag, sånn som mamma lager. Blomkålgrateng hadde jeg ikke laget før, og et kjapt Googel-søk fortalte meg at dette vanligvis er laget med smør, helmelk og mye ost
Pensle risten med litt olje. Sett inn risten med kyllingen ca. Ha tomatsausen i en ildfast form, legg kyllingfiletene oppå, og strø over godt med revet ost(Jeg brukte mozzarella/cheddar)
Det vekte noen koselige barndomsminner da jeg spiste dette, for det minnet meg om da mamma og pappa tok oss med ut på italiensk restaurant når vi var små
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.