Men kombinasjonene er veloverveide – og råvarene utsøkte. Da månedens utfordring blant norske matbloggere ble italiensk mat var det derfor ingen tvil om hvor i kokebokhylla jeg skulle gå for inspirasjon
Uken er over og helgen er her. Fyll den med kos og med solskinnsvær. La helgen bli god og dagene fine. Putte og sparegrisen Når Putte får en toøring så går den rett i grisen
Melis Ha vann og gelat. Sukkerbunn fult med et lag vaniljekrem med krem, jordbær og bringebær og et lag med vaniljekrem med krem ogskogsbær- Kaken er trukket med v
Jeg har fått noen spørsmål om vinterbekledning i bloggen min. Jeg er absolutt ingen ekspert på området, men litt erfaring har vi gjort etter tre vintersesonger med lillegutt så jeg tenkte jeg kan dele med dere selv om det nå har blitt vår og vi kan kle oss litt lettere
Jeg har vel aldri levd direkte usunt, men som for veldig mange andre gikk det lenge veldig mye i pasta, stekt kjøtt, ris og den slags uten altfor mye annet til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.