Utenfor er det minusgrader, snø og stiv kuling. Vinteren har virkelig kommet for alvor, i år også. Lite tyder på at om et par månederer bakken bar igjen og det begynner å vokse grønne vekster i hele Norges skog og mark
En Fiano di Avellino fra vinhuset Le Masciare i innlandet innenfor Napoli, en Soave Classico fra produsenten Pieropan, og en Arneis fra selveste BrunoGiacosa
Steken som man hadde til konfirmasjon eller bryllup. Steken man brukte når det skulle være fint den gang for lenge siden før verden hadde gått av hengslene
Mat og drikke Proteinpannekaker. Det var virkelig ekstremt tungt å komme seg opp fra senga i dag, og jeg følte meg egentlig ikke noe søvnig før etter jobb da jeg var på vei til trening
De er blitt fôret opp på naturlig beite i tillegg til økologisk restemat fra butikkene her lokalt. Han gråt da han slaktet den siste, men smilte dagen etter da jeg inviterte han på blodpannekaker og to store glass øl
En Fiano di Avellino fra vinhuset Le Masciare i innlandet innenfor Napoli, en Soave Classico fra produsenten Pieropan, og en Arneis fra selveste BrunoGiacosa
Noe mer norsk enn lapskaus finnes knapt. Men den blir stadig sjeldnere å finne i norske hjem. En av grunnene er kanskje at storfekjøtt, og da til og med restekjøtt av storfe, har blitt rådyrt de siste årene
Svinekjøtt har fått rykte sitt ødelagt av det industrialiserte landbruket. Det mest smakfulle kjøttet, fra ett av de mest tilpassede husdyrene vi har, er blitt ødelagt av antibiotika, importert soya og stygge dyretragedier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.