Dette er iallefall en av mine favoritter, en herlig salat med asiatisk touch. Det er bare gi opp å vente på sommerværet, så nå må man bare nyte de dager som er igjen av sommeren uansett vær
Enkelte av oppskriftene var litt utdaterte, mens andre så veldig bra ut. Jeg kommer nok til å prøve noen av dem etterhvert, og legge oppskriftene ut på bloggen
Her er mine beste tips til bruk avgammelt brød. Det vi kaster mest av alt er brød…. I mange matvettuge land, som Italia, Hellas og Frankrike, er gammelt brød en ypperlig råvare til mange herlige retter
Eplesidereddik har vært en av de gamle klassikerne og jeg vokste opp med en mor som sverget til å ta en shot med eplesidereddik for å bekjempe forkjølelse
Jeg påstår at indisk er verdens beste på vegetar, på grunn av disse valgmulighetene. Det er langsomme karbohydrater, som er motsatt av raske karbohydrater i mel og sukker
Av og til kan det være greit med en rask og enkel rett som metter. Jeg fant ut at jeg likegjerne kunne bruke “vanlig brød” som å gå til innkjøp av, eller bake, et spesielt brød til bruchettaen
Jeg fant et gammelt spiralhefte jeg brukte da jeg var kokkelærling. Vend posen til hele kyllingen er dekket med olje og krydder, ha da hele steikeposen med kyllingen i en ildfast form mitt i ovnen (180-200 grader litt avhengigav hvordan ovnen din er)
Det kan av og til bli mere tomatpure, oliven og oljesmak enn fiskesmak etter min mening. På et av verdens mange nettsteder fant jeg endel interresant, både med og uten tomat
Form 8 store karbonader og stek dem i en blanding av smør/margarin og olje. 500 – 600 g seifilet, uten skinn og ben, 1 ts salt, 1 ss potetmel, 1 ss hakket gressløk½ ts pepper, ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.