Kjøttbrød, en gammel klassiker!
Rivjernet
Rivjernet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 små fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 stor eller en liten løk, finhakket
  • 1 dl finhakket flatpersille (jeg hadde bare kruspersille, gikk fint det og)
  • 2 ss tomatpure
  • 1 ss Worcestershire saus
  • 1 ts paprikakrydder
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1,8 dl mandelmel (3/4 cup)
  • 2 store egg, rørt sammen
  • 0,5 kg kjøttdeig av okse
  • 0,5 kg kjøttdeig av svin
  • 2 ss smør
  • 1 pakke bakon (lange, tynne skiver)
  • 1. Sett ovnen på

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.