Jeg har en oppskrift på kyllinglevermousse som er helt fantastisk. Det er fler år siden jeg har lavet den, men børstet støv av den da jeg hadde gjester og serverte en seksretters forrige helg
Dette skal stå og gjære og utvikle seg over lang, lang tid. Jeg tenkte allerede under brygging av #111 Jul i klosteret at det hadde vært moro å gjøre noe spesielt med en del av ølet
Denne er beregnet til Valentines, men kan selvfølgelig nytes i andre sammenhenger. Dette er den eneste cocktail jeg kjenner til med rødbrus, så jeg må si jeg var litt skeptisk - helt ubegrunnet, den smakte friskt og godt og slettes ikke for søt
) Når man tar en vill gjettning fra en meny, ja, da kan man få seg en overraskelse. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe av med kjente , kjære matretter
Det er helt opp til deg hvor «sunne» du vill lage dem også, de er i hvert fall veldig praktiske å gode å ha med på jobb eller skole, å bruke som et energigivende mellommål
Vi gikk oss vill i prestasjoner, ranking-lister og hverdagens tjas og mas,,,men så fant vi tilbake til det unike vil deler, det som er oss, det vi har, som vi vil dele med våre lesere – Og med dypere og sterkere kjærlighet til hverandre – så følg bloggen vår – den vil bli åpen, ærlig og til ren nytelse
Vill gresk organo. Jeg kunne skrevet noen sider om dette flytende gullet, kvaen til mastikatrærne, som gjorde øya rik og berømt på slutten av 1800-tallet, da ottomanerne (de tyrkiske sultanene som invaderte Hellas) var helt ville etter denne smaken ved forrige århundreskifte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.