Men om man bruker røtter med litt mer smak som f. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Smelt smør og ha melk sammen med det varme smeltede smøret. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Menvil du spare tid - og likevel få et bra bakeresultat - kan deigen formes umiddelbart. Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter til middagen
en klype himalayasalt/havsalt. Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
Isen kan farges etter ønske, og du kan også dele porsjonen i to om du vilha flere farger. ) Det er lett å lage, samt at det har lang holdbarhet, og du trenger ikke å ta opp mer enn du skal spise
Kjør i mikroen til det får konsistensen du vilha. ) Her er en meget enkel fremgangsmåte som kan tweakes etter ditt eget behov og hvordan du vil næringsinnholdet skal være
Sjekk ut the happy baker. Røren tar bare minutter å snurre sammen. Skal du ikke lage fondaten med en gang, kan du fint lage røren på forhånd og sette den kald i kjøleskapet
Vil du ha ein grovare mos, så bruk ein potetstappar. Vi har tilbrakt nokre sommarar i Stor-Britannia, og den beste maten får du faktisk på dei lokale pubane
Her om dagen skulle jeg prøve å gjøre min elskede svært glad ved å lage koteletter på denmåtenhan er oppvokst med, nemlig langtidssteking/koking i stekeovnen
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Ingenkommentarer. Den slår aldri feil, og er super enkel å lage. Den også fin for dem som er allergisk for egg, for her er ikke et eneste egg å finne i røren
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I enegen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.