2 porsjoner (ca. 300 kcal per porsjon). Ønsker du en spennende fiskemiddag. Denne middagen er enkel (men krever litt kutting av grønnsaker), mild, god, fargerik og familievennlig
Me var så heldige å få middagsgjester denne søndagen og på bordet stod det. Torsk med søtpotetmos, aspargesbønner, sprøstekt spekeskinke og smelta smør
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Relatert 500 g torskeloins (eller ferdig fileter). Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Relatert 25 minutter til. Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
God morgen alle sammen. Helg igjen allerdere. Syns ukene går så fort. Først kommende mandag skal jeg begynne i arbeids praksis og gleder meg kjempe masse
I mellomtiden finner du frem en stor ildfast form eller en stekeplate. Relatert 700 g torskefilet. Alt som kan legges i form og stekes i ovnen er genialt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.