Pisk sammeneggehvitene stive. På tide å bake litt igjen. Pass på at du ikke slår ut all luft. - I enannen bolle rører du sammeneggene, kremost, bakepulver og salt
Når vi var i Wien i fjor var det glühwein på hvert et hjørne med respekt for seg selv. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserte oss for drikken, det er jeg takknemlig for
Ha litt melis påfondantenhvisden blir for klissete. Kaken er dekket med rosa fondant og er pyntet med en bord av hvit royal icing nederst og fondantbokstaver med glitter
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert påtoppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Så greia med disse er at man lager en mandelbunn, som man dekker bunnen av muffinsformer (silkonformer) med, steker bunnen, avkjøler bunnen, og velger et fyll som man fyller opp resten av formen med, avkjøler i fryseren slik at man kan poppe de ut, og vips så har man en porsjonskake med et is-aktig fyll
I går var Sophia med meg påkjøkkenet, og hun ville at vi skulle lage enrosa prinsessekake. Den er også lett å dele inn i tre om du vil ha ulik farge påkakebunnene
Ellers var det som sagt brrr-kaldt i dag, men jeg har heldigvis mye godt ullundertøy (fra Kari Traa) og halvveis til barnehagen får jeg opp pulsen såpass at jeg blir god og varm
Ha eggehviter og en klype salt i en stor skinnenderen bolle og visp til du kan forme myke topper. Lag kuler med to spiseskjeer og sett marengsenepå stekebrettet
Heldigvis har vi vært heldige med været og brukt tid både ute, på museer og forlystelsesparker. Denneferien har bestått av mat, mat og mere mat, som den stort sett gjør når vi feirer helligdagene våre i Danmark
Legg et bakepapir oppåbakstenhvisden ser ut til å bli for mørk. Dagens bakehistorie handler om å snu på flisa, nettopp for å tilpasse seg enliten husholdning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.