Stek kjøttdeigen. Legg et lag tortillachips i bunnen av en ildfast form og ha den ferdige gryten over. 2 ss margarin til steking. 2 ss margarin til steking
Jeg lager kraft på elgknoker, egne høner, fiskebein eller Holtekylling og fryser ned i passe porsjoner, slik at jeg har kraft lett tilgjengelig for dager der jeg må bruke tiden på annet enn slow food
Margarin til steking. Hell alt over i en ildfast form, og strø potetgull på toppen. Smelt margarinet i en stor panne, og stek stangselleri og løk til de er mye
La dem tine i romtemperatur, og stek på vanlig måte en helt annen dag. Kanelsnurrer mot nye høyder. Vi stekte fire til dessert i dag, og de ble godkjent av Gutta, og kan fint anbefales
Stekeovn - grill på høy effekt øverst i ovnen noen minutter. Sør Afrikansk bruschetta med bacon. brødskive og fordel disse pent utover den ferdigstekte brødskiven
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.