Snittvaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Smaken av bringebær, vanilje, fløte oghvit sjokolade harmonerer perfekt. Vidunderlig god dessert. Snitt opp vaniljestangenog skrap ut frøene på innsiden
Snitt opp vaniljestangenog skrap ut de svarte frøene på innsiden. Panna cotta er en deiligitalienskvaniljepudding som jeg her serverer med hjemmelaget jordbærsaus (jordbærcoulis)
Når jordbær blandes med sukker og får stå en stund i kjøleskapet, vil bærene etter hvert begynne å safte seg slik at du får jordbær som liggeri en nydelig jordbærsaus
Snittvaniljestangen på midtenog skrap ut innholdet. Hell blandingeni seks små former eller glass. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestangoginnholdeti den
Panna cotta er superenkelt å lage – og enkel å imponere med. Panna cotta er utvilsomtveldig godt. Ha fløte, limesaft/skall, sukker ogvaniljestangen (del den og skrap ut frøene) i en kjele og kok opp
Hell Baileysi den kremblandingen som det ikke er sjokolade iog la denne blandingen stå fremme på kjøkkenbenkenslik at den ikkestivner, rør rundt av ogtil
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.