1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Pastaen jeg brukte skal bare koke i 3 minutter og has dermed i på slutten av koketiden. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Som jeg skrev i forrige innlegg så har vi fått årets juletre påplass. På lørdag ble det pyntet opp med julekuler, engler, gullglitter, hjertekurver, hvite lys, fargede lys og selvsagt den flotte julestjerna på toppen
Når man ikke kan spise ferdigprodukter på grunn av cøliaki, allergi, mat intoleranse, man rett og slett ikke ønsker alle tilsetningstoffene som er i industri mat, eller man vil spare penger
Enten du skal ha noen til litt vin eller annen god drikke påterrassen i sommer eller du ønsker å servere noe godt før grillingen setter i gang, så har du noen tips og gode forslag her
Husk å skru ned varmen når eggene er påplass. Ok, den har nok det på kokkeskolen, men i hverdagen hvor kjøleskapet av og til inneholder litt usammenhengende ingredienser, er en omelett det mest taknemmlig du kan lage
Det tar tid å få på knapper, denne jakka har vel vært ferdig siden i sommer. Har tenkt litt på å strikke lommer til den, men det er ikke sikkert at det blir noe av
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Jeg er så vanvittig glad i hjemmebakst, og elsker å stå på kjøkkenet for å kokkelere. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst
Ha på litt tacosaus og legg så på kjøttsausen. La deigen heve i 45 minutter på en lun plass. Kjevle ut deigen til et rektangel på omtrent 20 cm x 30 cm. Rull den så sammen og kutt biter på omtrent 1,5 cm tykkelse. Legg snurrene på et bakebrett og la etterheve i 10 minutter. Stekes på 225 grader i 10-13 minutter
Oppbevar dem i en tett boks, legg dem lagvis i voksen med bakepapir mellom lagene og ha boksen på en kjølig plass slik at smør og sjokolade ikke smelter
Dryss på kakestrøssel og del kaken i firkanter. Jeg brukte en litt mindre langpanne til frakt enn den jeg stekte kaken i, så da måtte jeg skjære bort noen kanter for å få plass
egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.