Bland den ferdigkokte quinoen med grønnsakene og tilsett egget. Var uheldig å knakk ene brillestangen min på søndag, så nå sitter jeg her med gamle briller som ikke er optimale
Start med å koke opp brokkolien, før du finhakker det. Ha det i en bolle sammen med finhakket løk og hvitløk, osten, ett vispet egg, grilljermel og krydder
Forrige gang laget jeg skikkelig burger med ost, salat, spirer og greier. Quinoa har jeg hatt i forskjellige former,og denne burgerformen er andre gang jeg forsøker
Hell deretter av vannet og mos søtpoteten din med en gaffel i en bolle. Smaker nydelig og passer perfekt sammen med en kald øl eller ett glass rødvin på fredagskvelden
Tørk godt av kjøttet og krydre det med salt og pepper. Kok brokkoli i saltet vann i to minutter. Fløtegratinerte poteter - Skrell poteteneog skjær dem i tynne skiver
Kokt brokkoli putter du i blenderen sammen med litt fløte og lager en brokkoli pure, den putter du i fryseren og serverer neste gang du skal ha fisk, smak da til med salt og pepper
Bruk en panne med litt høye kanter. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start medpoteteneog ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.