Varm opp melk, maizenna og vaniljestang. Den lekre gulfargen spottet med sorte vaniljefrø. Alle burde få smake hjemmelagetvaniljesaus,og verden ville blitt et bedre sted å leve
Server rykende varmmed vispet kremfløte og sjokoladedryss. Det går også fint å bare ha h-melk som du varmer og visper med en liten kaffevisp som du får kjøpt på IKEA eller andre billigbutikker til ca
Vaniljesaus under oppvarming. Kok opp på middels+ varme under kontinuerlig omrøring. Men i samme åndedrag kan det være greit å vite at du kan spise hjemmelagetvaniljesausmed god samvittighet
Hell den varme sjokoladen opp i to store glass og topp med hjemmelagede marshmallows - nyt. Den varme sjokoladen er slik bestemor lager den, jeg fikk alltid slik til frokosten når jeg overnattet hos henne da jeg var liten
Dette er min oppskrift på det jeg synes er verdens beste Varme sjokolade som vi lager i kveld. 3) Tilsett melken, litt etter litt og varm opp til rett før kokepunktet mens du rører hele tiden
Hell den varme fløtemelken over egg/sukkerblandingen mens du rører. Prikk deigen lett med en gaffel og klem litt aluminiumsfolie langs med kanten for å hindre at deigen trekker seg veldig sammen under steking
Ha både frø og vaniljestang i kjelen og la det varmes og trekks i fløten. Bruker du vaniljestang, skjærer du den opp på langs og skraper ut frøene med en kniv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.