- Skill eggehvite og plomme. Hjemmelagetvaniljesaus er så mye, mye bedre enn den du kjøper ferdig =). - Hell litt av gangen av maizenaen i vaniljesausen
Nei takke meg til hjemmelaget utgave, og ikke minst smaker det helt vidunderlig. Det forundrer meg at ettersom hovedingrediensene i en vaniljesaus er egg og fløte, hvordan kan da den du kjøper på butikken stå i månedsvis i romtemperatur
Hjemmelagetvaniljesaus er superlett å lage og enda bedre å spise. Hjemmelagetyoghurt. Og det er faktisk mulig å spise (eller drikke) vaniljesaus med god samvittighet
Hjemmelagetvaniljesaus er et "must" til desserter som bringebærgelè og sjokolademoussè. Ord er unødvendig, det holder lenge med mmmmingen og de lykkelige smilene
For et par uker siden hadde Kari en opprydding i fryseboksen, og slo fast at her skulle det ikke kjøpes så mye som et tyttebær før alle bærene i fryseren var brukt opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.