I dag var det denne varme nydelige salaten som var utgangspunktet for middagen vår, den smakte utrolig godt og egentlig var det helt unødvendig å ha noe kjøtt eller fisk i tillegg, men noen smakfulle pølsebiter varmet på stekepannen ble det alikevel
Bruschetta er deilig mat, og passer perfekt på varme sommerdager. Bruschetta er en forrett i Italia, men er også perfekt til lunsj, raskt og enkelt å lage, og trenger ikke koste så mye heller
Her følger oppskriften på varm quinoasalat, servert med en tykk og god yoghurtdressing. La kjelen stå på stekeplaten på svakeste varme en liten stund, slik at kikertene blir varme
Prøv å bytt ut pizza eller taco med denne varme salaten til neste fredagskos. Rist pinjekjerner og store biter av valnøtter i en varm stekepanne til de begynner å bli gylne, hell de over i en skål og sett de til sides
Forretten ble altså en bruschetta i spansk stil. Inn i varm ovn i 3-5 min eller til brødet er sprøtt, osten smeltet og pølsene lett stekt. Stekeovnen må være varm 250 C i ca 5 min på øverste rille
Varm salat på brød. stek til ertene er varme og brokkolien såvidt myk ytterst. #kjøttfrimandag #kjøttfri #vegetar #salat #varm #oppskrift 1-2 vårløk 4 små gode tomater, delt i fire
Vi skulle hatt på julemusikk og drukket varm sjokolade mens vi så på sneen. Sette julemusikk på fullt, bake lussekatter og julekaker og kose oss med en kopp rykende varm sjokolade
Varm litt olje i en kjele og tilsett bønnene - la de surre i et par minutter til de blir varme. Her har jeg laget en lekker bruschetta av edamame-bønner som du kan unne deg når som helst
I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.