Posted by TorillAnita. Vaktler er noe av det beste jeg vet, men det er ikke akkurat hverdagsmat. I år hadde vi vaktler på nyttårsaften, noe vi har hatt flere ganger tidligere også
Gni fuglene innvendig og utvendig med salt og pepper. Legg en halv rosmarinkvisti hver fugl. Legg den andre halvdelen på brystsiden av fuglen, og ”vikle” fleskeskiven rundt, som på bildet
Surkål, sylteagurk, syltede rødbeter, bulgarsk yoghurt, syltede vinblader, rakfisk, gammelsaltet sei, svensk surstrømning, koreansk kimchi, umeboshiplommer, miso, fermentert papaya, fermentert ananas og indiske chutneys er alle eksempler på fermentert mat fra hele verden
Vaktelegg er utrolig søte og små egg med fyldig og god smak. Før helgen var jeg på besøk hos Lommekroken på Totland hvor jeg fikk tak i egg fra fritthående høner og vaktler (jeg fikktil og med plukke de selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.