Da må kjøkkensjefen være ferdig med sine mer eller mindre kreative fingermater, glassene være på plass og smakspanelet nystelt og fjelg(et gammeldags ord som betyr velstelt, fikk bare lyst til å bruke det)
Med en skremmende prosent "feilernæring" hos nordmenn, der vi spiser alt for mye rødt kjøtt og feite blandingsprdukter, kunne den fettfattige kongekrabben komme inn som en redning til folks helse
25 stk frisk ananas i biter 2 ss olje til steking frisk koriander til pynt Sursøt saus 3 ss sukker 4 ss soyasaus 2 ss eplecidereddik 1 dl kjøttkraft eller buljong 1 ss maisennamel 1 dl ananasjuice, usukret Send handleliste på e-post
Jeg elsker denne retten og den tar meg rett tilbaketil Paris. Her har jeg krydret kjøttet slik de gjør i Paris, men vi har tilbehøret som vi har her i Norge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.